BIWAKOWA EXTRA
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych, nadaje wyrobom pieprzowo-paprykowy smak.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych, nadaje wyrobom pieprzowo-paprykowy smak.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych.
Dozowanie: 3 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych, nadaje wyrobom pieprzowo-paprykowy smak.
Dozowanie: 10 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą jałowca i pieprzu.
Dozowanie: 8 g/kg masy
Klasyczna mieszanka przyprawowa do produkcji wędlin typu kabanos. Charakterystyczny smak oraz aromat kminku i gałki muszkatałowej.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do tradycyjnej kiełbasy krakowskiej z nutą kolendry, czosnku i pieprzu.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas wysokowydajnych typu „krakowska” z nutą kolendry i czosnku.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do tradycyjnej kiełbasy krakowskiej suchej z nutą kminku i czosnku.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych, nadaje wyrobom czosnkowo-majerankowy smak.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą jałowca, czosnku i pieprzu.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą czosnku.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą czosnku i pieprzu.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Kompletna kompozycja smakowo-zapachowa do tradycyjnej kiełbasy białej, dominującą nutą chrzanu.
Dozowanie: 6-8 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą kolendry i kardamonu.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Kompletna przyprawa do kiełbas średnio rozdrobnionych z dominującą nutą czosnku.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do solanek nastrzykowych, kiełbas średnio, grubo rozdrobnionych z nutą czosnku i wędzonki.
Dozowanie: 2-4 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z gresowanym pieprzem czarnym i białym.
Dozowanie: 20 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą pieprzu białego czarnego.
Dozowanie: 20 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą pieprzowo-czosnkową.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą pieczonego mięsa.
Dozowanie: 8 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z gałki muszkatołowej.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą gałki muszkatołowej i pieprzu.
Dozowanie: 6 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych ze smakiem i aromatem pieczonego mięsa drobiowego.
Dozowanie: 8 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z dominującą czosnkową nutą.
Dozowanie: 6 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą czosnku i pieprzu.
Dozowanie: 6 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z nutą czosnku.
Dozowanie: 6 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas średnio rozdrobnionych z dominującą czosnkową nutą.
Dozowanie: 6-8 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do kiełbas drobno rozdrobnionych z dużym udziałem mięs tłustych z nutą gałki muszkatołowej i czosnku.
Dozowanie: 8 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas drobno rozdrobnionych.
Dozowanie: 6 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa przeznaczona do surowych wyrobów typu metka.
Dozowanie: 12g/kg masy
Mieszanka przyprawowa przeznaczona do surowych wyrobów typu metka.
Dozowanie: 14g/kg masy
Żywe kultury bakterii startowych przeznaczone do wyrobów surowych długodojrzewających.
Dozowanie: 25g/100kg masy
Mieszanka przyprawowa do parówek z udziałem cielęciny, podkreśla naturalny smak mięsa cielęcego.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas drobno rozdrobnionych i homogenizowanych.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka przyprawowa do kiełbas drobno rozdrobnionych i homogenizowanych.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do wyrobów podrobowych typu; krupniok, kaszanka.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do pasztetów z dużą zawartością tłuszczu. Bardzo dobrze maskuje smak tłuszczu.
Dozowanie: 12 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do pasztetu, pasztetowej.
Dozowanie: 10g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do pasztetu tradycyjnego z wyraźną nutą prażonej cebuli i gałki muszkatołowej.
Dozowanie: 15 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do produkcji studzienin i wyrobów podrobowych.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do produkcji studzienin i wyrobów podrobowych z nutą czosnku.
Dozowanie: 10g/1kg wyrobu gotowego
Kompletna mieszanka przyprawowa do produkcji studzienin i wyrobów podrobowych z nuta kminku.
Dozowanie: 10 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do wyrobów podrobowych typu; krupniok, kaszanka.
Dozowanie: 20 g/kg masy
Kompletna mieszanka przyprawowa do wyrobów mięsnych i galantyn.
Dozowanie: 10 g/kg masy