COMPLET QUICK N
Preparat nastrzykowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20%, do wędzonek tradycyjnych.
Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki
Preparat nastrzykowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20%, do wędzonek tradycyjnych.
Dozowanie: 6 kg na 100 kg solanki
Preparat wspomagający kutrowanie.
Dozowanie: 20 g/kg masy
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy do produkcji wyrobów drobno rozdrobnionych.
Dawkowanie: 15 g/kg masy
Kompletny preparat stabilizująco – smakowy do produkcji wyrobów drobno rozdrobnionych.
Dawkowanie: 15 g/kg masy
Mieszanka aromatyczno - przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych z nutą liścia laurowego.
Dozowanie: 5g/1kg wyrobu gotowego
Preparat aromatyczno-smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa.
Dozowanie: 5g/kg masy
Preparat smakowy do kiełbas i wyrobów blokowych z mięsa drobiowego.
Dozowanie: 5 g/kg masy
Mieszanka aromatyczno – przyprawowa do przyprawiania wyrobów blokowych, z nutą liścia laurowego i ziela angielskiego.
Dozowanie: 5g/1kg masy
Preparat stabilizujący barwę i utrwalający świeżość wyrobów mięsnych.
Dozowanie: 5 g/ 100 kg masy
Preparat barwiący do kiełbas i pasztetów. Zawiera wyciągi z warzyw.
Dozowanie: 0,5 g/kg masy