Marko Food

Oferta

Preparaty do kutrowania i emulgatory

COMPLET-TOP P

Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.
Dozowanie: 5 g/kg masy

COMPLET-TOP BF

Preparat wspomagający kutrowanie bez udziału białek i fosforanów.
Dozowanie: 5 g/kg masy

COMPLET-TOP Plus

Plus Fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.
Dozowanie: 10 g/kg masy

COMPLET-TOP Mix

Kompletny fosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.
Dozowanie: 30 g/kg masy

COMPLET-TOP C

Kompletny bezfosforanowy preparat wspomagający kutrowanie.
Dozowanie: 30 g/kg masy

COMPLET CLASS T

Emulgator glicerydowy do wędlin produkowanych metodą ,, na gorąco’’.
Dozowanie: 5 g/kg masy

COMPLET CLASS

Emulgator glicerydowy do produkcji wędlin.
Dozowanie: 10 g/kg masy